Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    cendysa's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    1
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Question Cara LIMIT Youtube gimana sih??

    Gan bantu saya buat limit streaming youtube bagaimana?? soalnya di warnet ane kalo ada yg buka youtube yg main game online jadi pada nge-lag. THX

  2. #2
    Status
    Offline
    brutuz_1's Avatar
    VIP Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    792
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by cendysa Click here to enlarge
    Gan bantu saya buat limit streaming youtube bagaimana?? soalnya di warnet ane kalo ada yg buka youtube yg main game online jadi pada nge-lag. THX
    -bisa pake regex
    -pake list ip youtube
    -pake extension file...

    muter-muter dulu... entar juga nemu, soal nya dah sering yg bahas yg kayak gituan...hehhehe

  3. #3
    Status
    Offline
    uburcumi's Avatar
    :: Gw Banget Cing ::
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    www.mikrotikservice.net
    Posts
    2,253
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    2 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by cendysa Click here to enlarge
    Gan bantu saya buat limit streaming youtube bagaimana?? soalnya di warnet ane kalo ada yg buka youtube yg main game online jadi pada nge-lag. THX
    limit pake simple queue udah beres, coba saja Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [ASK] Limit youtube masih bocor ( kadang ke limit kadang ga bisa )
    By thegundul in forum General Networking
    Replies: 10
    Last Post: 29-10-2013, 18:12
  2. Limit YouTube
    By sone in forum General Networking
    Replies: 41
    Last Post: 20-10-2013, 17:49
  3. [ASK] Limit Video Youtube Dll.
    By jeffry christopher in forum General Networking
    Replies: 8
    Last Post: 31-10-2012, 19:22
  4. [ASK] Limit Youtube dan Download
    By doblehksp in forum Beginner Basics
    Replies: 2
    Last Post: 01-06-2010, 18:07
  5. [Help] Limit youtube
    By nipluk in forum General Networking
    Replies: 1
    Last Post: 08-02-2008, 16:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •