Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Status
    Offline
    m1ch43lss's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    55
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Setting NAS Server Di Mikrotik

    all ane mau nanya donk kalo buat jadi NAS Server bisa jalan di berbeda SUBNET Gimana caranya yah topologi jaringan saya seperti ini

    Click here to enlarge

    mohon pencerahannya yah udah saya cba masq gak bisa konek juga soalnya txs

  2. #2
    Status
    Offline
    kodox's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Karawang, Jabar
    Posts
    207
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Kalo gak maen di ip routes ya maen di port, infonya di

  3. #3
    Status
    Offline
    smartive's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    15
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Ga perlu routing gan, masquerade udh di definisikan blm out interface nya?

    Sent from my Sony Xperia Z using Tapatalk

  4. #4
    Status
    Offline
    m1ch43lss's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    55
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    udah di masq out tetep aja neh aneh

  5. #5
    Status
    Offline
    Noeg Waskito's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Jogja
    Posts
    405
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ga usah diapa2xin, asal gw di user bener mengarah ke router, ntar router tinggal ngatur jalur ke NAS
    di NAS juga harus bener set GW-nya

  6. #6
    Status
    Offline
    ryuzu's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    26
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Pastiin :
    /ip firewall nat add chain=srcnat action=masquerade (jangan ada embel2 in interfaces atau out interfaces)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [ASK] Setting NAT mikrotik untuk FTP server
    By matrixbgr in forum General Networking
    Replies: 17
    Last Post: 14-09-2015, 21:29
  2. Setting FTP server behind Mikrotik
    By hantunya in forum General Networking
    Replies: 19
    Last Post: 09-07-2015, 14:48
  3. Replies: 19
    Last Post: 18-12-2012, 09:30
  4. [ASK] Need help setting wifi ke ftp server melewati mikrotik
    By superdikong in forum Wireless Networking
    Replies: 3
    Last Post: 28-04-2012, 12:19
  5. cara setting ap mikrotik dengan server mikrotik
    By dmpnyoss in forum Wireless Networking
    Replies: 14
    Last Post: 08-05-2009, 04:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •