Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 4 of 48 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 713
  1. #46
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by rantanplan Click here to enlarge
    sep banget neh bro doni ini Click here to enlarge

    tapi rapid nda punya account nyedotnya bisa lamaaaa.....Click here to enlarge

    cuma nanya,
    ngomong2 bro doni sendiri dah disedot semua lom ya??

    cuma rekues,
    kalo dah disedot bisa request cdnya dwong, biar dikirim Click here to enlarge

    tararengkyu bro....
    kalau belom ngapain juga gw taro siniClick here to enlarge, beli aja bro accountnya murah koq, gw bisa download sebanyak ini karena komputer gw hampir nyala 20 jam sehari dan gw dah beli account rapidsharenya . gw bukannya ga maw taro ke CD, bayangin aja kalau segini banyak, bisa berapa banyak CD dan kelihatannya ngga efektif banget gonta2 ganti cd terus... Click here to enlarge

  2. The Following 5 Users Say Thank You to donipermono1982 For This Useful Post:


  3. #47
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge

    yang mo belajar ubuntu lihat ini dulu lah..





    ayo pak/ bu di santap linknya ... jangan malu2Click here to enlarge

  4. The Following 19 Users Say Thank You to donipermono1982 For This Useful Post:

    + Show/Hide list of the thanked


  5. #48
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge


    CONTENTS
    Windows
    Windows NT
    Windows 2000: Exam-Pack 70-210: Professional
    Windows 2000: Exam-Pack 70-214: Security
    Windows 2000: Exam-Pack 70-215: Server
    Windows 2000: Exam-Pack 70-216: Network Infrastructure
    Windows 2000: Exam-Pack 70-217: Directory Services
    Windows 2000: Exam-Pack 70-218: Managing a Network Environment
    Windows 2000: Exam-Pack 70-219: Designing a Directory Services Infrastructure
    Windows 2000: Exam-Pack 70-220: Designing Network Security
    Windows 2000: Exam-Pack 70-221: Designing a Networking Services Infrastructure
    Windows XP: Exam-Pack 70-270: Professional
    Windows XP: Exam-Pack 70-271: Supporting XP
    Windows XP: Exam-Pack 70-272: Supporting Apps in XP
    Windows 2003: Exam-Pack 70-292: MCSA 2003 Upgrade
    Windows 2003: Exam-Pack 70-296: MCSE 2003 Upgrade
    Windows 2003: Exam-Pack 70-290: Maintaining Windows Server 2003
    Windows 2003: Exam-Pack 70-291: Windows 2003 Network Infrastructure
    Windows 2003: Exam-Pack 70-293: Planning and Maintaining a 2003 Network
    Windows 2003: Exam Pack 70-294: Planning/Maintaining Windows 2003 Active Directory
    Windows 2003: Exam-Pack 70-297: Designing 2003 Active Directory and Network
    Windows 2003: Exam-Pack 70-298: Designing Security
    Windows 2003: Exam-Pack 70-299: Administering Security in Windows 2003

    Security

    Security+ Series
    CISSP Certification Package
    Certified Ethical Hacker
    On The Job Training Series: End-User Security
    SSCP Series
    Windows 2000: Exam-Pack 70-214: Security
    Windows 2000: Exam-Pack 70-220: Designing Network Security
    Windows 2003: Exam-Pack 70-298: Designing Security
    Windows 2003: Exam-Pack 70-299: Administering Security in Windows 2003
    Microsoft ISA Server
    Microsoft ISA Server 2004
    Cisco CCSP-SECUR - Exam-Pack 642-501
    Cisco CCSP-CSI - Exam-Pack: 642-541
    Cisco CCSP-CSIDS - Exam-Pack: 642-531
    Cisco CCSP-SNPA - Exam-Pack: 642-522
    Cisco CCSP-CSVPN - Exam-Pack: 642-511

    Exchange

    Exchange 5.5
    Exchange 2000 Administration
    Exchange 2003 Administration
    Exchange 2003 Design
    MOS Series: Outlook 2003

    Cisco

    Cisco CCNA Certification Package
    Cisco CCNP-BSCI Certification Package
    Cisco CCNP-BCMSN Certification Package
    Cisco CCNP-CIT Certification Package
    Cisco CCNP-BCRAN Series (Remote Access)
    Cisco CCSP - Exam-Pack: 642-551 SND
    Cisco CCDA Series
    Cisco CCSP - Exam-Pack: 642-532 IPS
    Cisco CCDP - Exam-Pack: 642-871 ARCH
    Cisco CCIE Certification Package
    Cisco CCIE Video Practice Lab
    Cisco CCSP-SECUR - Exam-Pack 642-501
    Cisco CCSP-CSI - Exam-Pack: 642-541
    Cisco CCSP-CSIDS - Exam-Pack: 642-531
    Cisco CCSP-SNPA - Exam-Pack: 642-522
    Cisco CCSP-SNRS - Exam-Pack 642-502
    Cisco CCSP-CSVPN - Exam-Pack: 642-511
    Cisco CCVP-CVOICE - Exam Pack: 642-432
    Cisco CCVP-QoS - Exam-Pack: 642-642

    CompTIA

    2005 A+ Series
    2005 Network+ Series
    Server+ Certification Package
    Security+ Series
    Linux+ Series

    Web Development

    CIW Perl Fundamentals
    CIW JavaScript Fundamentals
    CIW Associate Series - CIW Foundations
    iNet+ Series

    Project Mgt

    PMP Certification Package
    Project+ Series
    Microsoft Project

    Citrix

    Citrix MetaFrame XP CCA Certification Package

    MCDBA

    Oracle 9i/10g OCA Series
    SQL Fundamentals
    SQL 2000 Administration
    SQL 2000 Implementation and Design
    Windows 2000: Exam-Pack 70-215: Server
    Windows 2000: Exam-Pack 70-216: Network Infrastructure

    Programming

    On The Job Training Series: C#
    On The Job Training Series: Java
    Java - SCJP Certification Package
    Intro to Programming with VB.NET
    Intro to XML and Programming using the Microsoft.NET Platform
    Developing Web Apps with VB.NET: Exam-Pack 70-305
    Developing Windows Apps with VB.NET
    Developing XML Web Services and Server Components with VB.NET
    Analyzing Requirements and Defining Microsoft .NET Solution Architectures
    VB 6.0 Fundamentals Package
    VB 6.0 Desktop Applications
    VB 6.0 Distributed Applications

    MS Office

    MOS Series: Excel 2000
    MOS Series: Word 2000
    MOS Series: PowerPoint 2000
    MOS Series: Outlook 2003
    MOS Series: Excel 2003
    MOS Series: Word 2003
    MOS Series: PowerPoint 2003

    Wireless

    Wireless# Certification Package
    CWNA Certification Package
    CWNA Certification Package Update

    Linux

    Linux+ Series
    Intermediate to Advanced Linux Series
    Linux LPIC-1 Series
    Linux LPIC-2 Series
    Last edited by donipermono1982; 19-09-2008 at 12:20.

  6. The Following 11 Users Say Thank You to donipermono1982 For This Useful Post:

    + Show/Hide list of the thanked


  7. #49
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0













































































































  8. The Following 10 Users Say Thank You to donipermono1982 For This Useful Post:


  9. #50
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0


































  10. The Following 12 Users Say Thank You to donipermono1982 For This Useful Post:

    + Show/Hide list of the thanked


  11. #51
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0



















  12. The Following 8 Users Say Thank You to donipermono1982 For This Useful Post:


  13. #52
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

























    Password: x45.info

    ayo di pilih di pilih mumpung masih anget,Click here to enlarge d obral obral, cuci gudang, sebelum linknya Dead karena spacenya penuh .. ayo siapa cepad dia dapad

    total 20 gb

  14. The Following 13 Users Say Thank You to donipermono1982 For This Useful Post:

    + Show/Hide list of the thanked


  15. #53
    Status
    Offline
    Addict's Avatar
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    106
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Wah mang hebat bener ni forum..segala yang dicari bisa didapet.....Click here to enlarge hebaaat...

  16. #54
    Status
    Offline
    Addict's Avatar
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    106
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Wadow!!!

    Mas Doni...semua itu bisa di Burn ke DVD gak???? klo bisa ntar kirim duonk...Akomodasi + kerja kerasnya wa ganti deh...maunya brapa????Click here to enlarge

    Hbis total ni BW ku...mana rapidshare harus one by one...cepol deh...
    ya mas ya....Click here to enlarge

  17. #55
    Status
    Offline
    mawan_30j's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    93
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    iya, kalo di burn aja DVD bisa gak yah ??
    aku mau jg dong Click here to enlarge

  18. #56
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by mawan_30j Click here to enlarge
    iya, kalo di burn aja DVD bisa gak yah ??
    aku mau jg dong Click here to enlarge
    bisa saja sih cuma kalau di burn ke DVD bisa sekitar 20 DVD misal yg minta burn 2 aja dah 40 ada nanti yang jebol DVD RW gwClick here to enlarge

    Click here to enlarge Originally Posted by Addict Click here to enlarge
    Wah mang hebat bener ni forum..segala yang dicari bisa didapet.....Click here to enlarge hebaaat...
    ini karena mau bagi2 koleksi aja, syukur2 ada yang ikhlas klik thanks juga setelah download link yg gw kasih Click here to enlarge masih aktif kan y tombolnya thanksnyaClick here to enlarge

    Click here to enlarge Originally Posted by Addict Click here to enlarge
    Mas Doni...semua itu bisa di Burn ke DVD gak???? klo bisa ntar kirim duonk...Akomodasi + kerja kerasnya wa ganti deh...maunya brapa????Click here to enlarge

    Hbis total ni BW ku...mana rapidshare harus one by one...cepol deh...
    ya mas ya....Click here to enlarge
    beli aja boz murah koq di kaskus ada yang jual 70 rebu untuk 3 bulan garansi 2 bulan pake dah buat download sepuasnya

    rencananya sih akhir bulan sekitar tanggal 26 gw akan kasih account rapidshare gw gratiz ke semua id yang daftar lewat PM cuma jangka waktuunya hanya tersisa beberapa hari, ya itu juga kalau mau.... lumayan lah 2 - 3 hari buat download semuanya selesai asal ga di mattin komputernya
    dan juga bagi yang daped y harap tidak mengganti password defaultnya...


    nb :

    link ini akan gw delete setelah beberapa hari karena mo upload yang laen
    jadi di pilih2 aja yg perlu dulu.. kalau g semped download semuanyaClick here to enlarge

  19. The Following 16 Users Say Thank You to donipermono1982 For This Useful Post:

    + Show/Hide list of the thanked


  20. #57
    Status
    Offline
    d3v4's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    di alam baka
    Posts
    1,015
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    minta di masukin dvd dong gw ganti deh Click here to enlarge

  21. #58
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by d3v4 Click here to enlarge
    minta di masukin dvd dong gw ganti deh Click here to enlarge
    bung d3v4 buat apaan videonya, kan dah di simpen dan di burn di otak semua Click here to enlarge
    Last edited by donipermono1982; 17-09-2008 at 23:37.

  22. The Following 5 Users Say Thank You to donipermono1982 For This Useful Post:


  23. #59
    Status
    Offline
    ponywaterhouse's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,507
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    yg udah donlot, upload ke indowebster dong.. hehe..

  24. #60
    Status
    Offline
    Addict's Avatar
    Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    106
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by donipermono1982 Click here to enlarge
    bisa saja sih cuma kalau di burn ke DVD bisa sekitar 20 DVD misal yg minta burn 2 aja dah 40 ada nanti yang jebol DVD RW gwClick here to enlarge



    ini karena mau bagi2 koleksi aja, syukur2 ada yang ikhlas klik thanks juga setelah download link yg gw kasih Click here to enlarge masih aktif kan y tombolnya thanksnyaClick here to enlarge



    beli aja boz murah koq di kaskus ada yang jual 70 rebu untuk 3 bulan garansi 2 bulan pake dah buat download sepuasnya

    rencananya sih akhir bulan sekitar tanggal 26 gw akan kasih account rapidshare gw gratiz ke semua id yang daftar lewat PM cuma jangka waktuunya hanya tersisa beberapa hari, ya itu juga kalau mau.... lumayan lah 2 - 3 hari buat download semuanya selesai asal ga di mattin komputernya
    dan juga bagi yang daped y harap tidak mengganti password defaultnya...


    nb :

    link ini akan gw delete setelah beberapa hari karena mo upload yang laen
    jadi di pilih2 aja yg perlu dulu.. kalau g semped download semuanyaClick here to enlarge
    Wah mas mau donk accountnya gpp 2-3 hari yang penting bisa bermanfaat...terus berkarya mas DoniClick here to enlarge

  25. The Following User Says Thank You to Addict For This Useful Post:


 

 
Page 4 of 48 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 19
    Last Post: 17-04-2012, 09:53
  2. [jual] Tower second lengkap,barang OK,harga nego (Jogja)
    By setiawans in forum Others Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 16-05-2008, 15:15

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •