Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Status
    Offline
    Mikrolet's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    24
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    [Ask] The connection was interupted

    Gan... kalo buka web langsung ketik di address bar hasilnya normal langsung menuju login page mikrotik
     
    Click here to enlarge

    Tapi kalo ketik di google seacrh bar nya default mozilla firefox hasilnya error the connection was interupted
     
    Click here to enlarge

    Kenapa tuh gan...
    Last edited by Mikrolet; 02-09-2013 at 10:42.

  2. #2
    Status
    Offline
    Mikrolet's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    24
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    sundul Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    ferrycupu's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Jakarta
    Posts
    564
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Mikrolet Click here to enlarge
    Gan... kalo buka web langsung ketik di address bar hasilnya normal langsung menuju login page mikrotik
     
    Click here to enlarge

    Tapi kalo ketik di google seacrh bar nya default mozilla firefox hasilnya error the connection was interupted
     
    Click here to enlarge

    Kenapa tuh gan...
    ini pake hotspot ya om...
    https nya sudah di cek list blom ??

  4. #4
    Status
    Offline
    Mikrolet's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    24
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by ferrycupu Click here to enlarge
    ini pake hotspot ya om...
    https nya sudah di cek list blom ??
    iya hotspot, https udah di check list gan...

  5. #5
    Status
    Offline
    Mikrolet's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    24
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Sepertinya ada yg menemui masalah yg sama tapi belum solve, disini
    Saya perjelas masalahnya jika search di default start page nya mozilla firefox hasilnya the connection was uninterupted.
     
    Click here to enlarge[/img]

     
    Click here to enlarge

     
    Click here to enlarge

     
    Click here to enlarge

    Sundul... Click here to enlarge
    Last edited by Mikrolet; 05-09-2013 at 20:34.

  6. #6
    Status
    Offline
    zdienos's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    ~/makasar
    Posts
    1,252
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Mikrolet Click here to enlarge
    Sepertinya ada yg menemui masalah yg sama tapi belum solve, disini
    Saya perjelas masalahnya jika search di default start page nya mozilla firefox hasilnya the connection was uninterupted.
     
    Click here to enlarge[/img]

     
    Click here to enlarge

     
    Click here to enlarge

     
    Click here to enlarge

    Sundul... Click here to enlarge
    gak bakalan bisa, saya dah pernah coba, meskipun centang HTTPS...

    makanya kalo ane login ke hotspot, harus buka ...

    facebook gak bisa (https)
    google juga gak bisa (https)

    entahlah, sapa tau yang lain bisa... Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [ASK] firewall mangle connection bytes & connection rates
    By atut in forum General Networking
    Replies: 11
    Last Post: 03-09-2012, 22:20
  2. connection refused
    By suhaq in forum Beginner Basics
    Replies: 7
    Last Post: 05-06-2012, 01:10
  3. limited or no connection
    By rijanarko in forum Wireless Networking
    Replies: 2
    Last Post: 24-05-2011, 08:05
  4. Connection Limit
    By daniel in forum General Networking
    Replies: 14
    Last Post: 02-01-2010, 09:54
  5. HELP forward ssh connection...please
    By mikroman in forum Beginner Basics
    Replies: 8
    Last Post: 28-04-2009, 01:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •