Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
  1. #16
    Status
    Offline
    okto_2005's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    655
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    loh kalo interface di orange kan tetep bisa diatur2 BW nya???,kalo ga bisa d usah pake DMZ taruh di blue aja, nanti di NAT aja harusnya bisa.

    di plugin nya ada tuh tiap interface di limit.... (sorry gue lupa yg mana, soalnya eksperimen ipcop udah lama sekali)
    pake 24 jam ya... mending pake yg versi cr**k nya kl pengin eksperimen kan ada tuh di thread sebelah.

  2. #17
    Status
    Offline
    lc4523's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    12
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    thanks Okto

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •