Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Status
    Offline
    wasis's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    5
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    RB 450 G booting aneh

    Click here to enlarge permisi gan RB450G g bisa di akses lampu power nyala
    ada yang aneh sewaktu sebelum booting bunyi pret preet baru teet Click here to enlarge kira kira kenapa ya gan



  2. #2
    Status
    Offline
    gas_ye's Avatar
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Bogor
    Posts
    108
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by wasis Click here to enlarge
    Click here to enlarge permisi gan RB450G g bisa di akses lampu power nyala
    ada yang aneh sewaktu sebelum booting bunyi pret preet baru teet Click here to enlarge kira kira kenapa ya gan


    RB-nya sakit perut tuh gan... kedengeran bunyinya preet preet.. pasti kalo deket tuh RB, bau ya gan Click here to enlarge
    coba ksh entrostop gan ... (just kidding)

    coba di netinstall aja gan,Click here to enlarge saya juga pernah gitu, biasanya GUndala abis silaturahmi kalo kayak gitu

  3. The Following User Says Thank You to gas_ye For This Useful Post:


  4. #3
    Status
    Offline
    ferrycupu's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Jakarta
    Posts
    564
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    kekekekeke....suaranya kayak kentut....
    coba netinstal om

  5. The Following User Says Thank You to ferrycupu For This Useful Post:


  6. #4
    Status
    Offline
    wasis's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    5
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by ferrycupu Click here to enlarge
    kekekekeke....suaranya kayak kentut....
    coba netinstal om
    Click here to enlarge Originally Posted by gas_ye Click here to enlarge
    RB-nya sakit perut tuh gan... kedengeran bunyinya preet preet.. pasti kalo deket tuh RB, bau ya gan Click here to enlarge
    coba ksh entrostop gan ... (just kidding)

    coba di netinstall aja gan,Click here to enlarge saya juga pernah gitu, biasanya GUndala abis silaturahmi kalo kayak gitu


    wah sehat sekarang gan Click here to enlarge netinstall makasih gan Click here to enlargeClick here to enlarge

  7. The Following User Says Thank You to wasis For This Useful Post:


  8. #5
    Status
    Offline
    gas_ye's Avatar
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Bogor
    Posts
    108
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by wasis Click here to enlarge
    wah sehat sekarang gan Click here to enlarge netinstall makasih gan Click here to enlargeClick here to enlarge
    di ksh baju gan RB-nya, kalo telanjang gitu tar masuk angin, bunyi pret pret lagiClick here to enlarge

  9. The Following User Says Thank You to gas_ye For This Useful Post:


  10. #6
    Status
    Offline
    wasis's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    5
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlargeClick here to enlarge jadi malu hahaha iya gan udah dipakaiin baju gan

  11. #7
    Status
    Offline
    Anto.PJ's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    May 2011
    Location
    macz
    Posts
    1,696
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    coba chek adaptornya, ane pake 18 volt
    kalo bukan adaptor, mungkin kapasitor udah ga bagus..
    soalnya gangguannya udah fisik gitu..

  12. The Following User Says Thank You to Anto.PJ For This Useful Post:


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [ASK] RB 1100 tidak bisa booting
    By adyyy6750 in forum General Networking
    Replies: 14
    Last Post: 09-11-2012, 16:09
  2. (ask) booting via LAN
    By n1k0t1n3 in forum General Networking
    Replies: 3
    Last Post: 13-01-2009, 16:43
  3. RB500r5 serier ndak mau booting...
    By danav38 in forum Beginner Basics
    Replies: 0
    Last Post: 10-12-2008, 11:28
  4. RB112 nggak mau booting??
    By aditya57164 in forum Wireless Networking
    Replies: 7
    Last Post: 03-12-2008, 19:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •