Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Status
    Offline
    leois's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    35
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    sharing file antara hotspot dan lan unlimited

    gan bisakah sharing file beda network unlimited, tapi internet tetap limited....

    internet ------- modem -------MT------------ hotspot (192.168.10.xxx)
    ...........................................|
    ...........................................|
    ...........................................|
    ................................. Lan (192.168.20.xxx)

    kondisi sekarang internet di kedua network sudah terlimit, tapi share antar network juga terlimit Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    yogii's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Batam - Indonesia
    Posts
    416
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    1
    Feedback Score
    0
    bisa.. jadi misal sekarang kamu gunakan simple queue atau sudah gunakan queue tree, buat paket baru yang berisi notasi port file sharing (silakan google portnya) dan tangkap packet tersebut di queue simple atau tree.

    HTH

  3. #3
    Status
    Offline
    Anto.PJ's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    May 2011
    Location
    macz
    Posts
    1,696
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    port 445 tcp, sekalian port 137-139 tcp + udp untuk netbios (discover)
    di mark packet, trus buatkan queue pakai parent global-out/total

  4. The Following User Says Thank You to Anto.PJ For This Useful Post:


  5. #4
    Status
    Offline
    leois's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    35
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Anto.PJ Click here to enlarge
    port 445 tcp, sekalian port 137-139 tcp + udp untuk netbios (discover)
    di mark packet, trus buatkan queue pakai parent global-out/total
    bisa diperjelas lagi gan? maaf nubi Click here to enlarge trus misalnya web server berada di network LAN, agar webserver tidak terlimit jika di akses dari hotspot bgaimana ya? Click here to enlarge

  6. #5
    Status
    Offline
    Anto.PJ's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    May 2011
    Location
    macz
    Posts
    1,696
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    bisa diperjelas juga??
    ane bingung.. ente mau bypass file-sharing atau webserver??

  7. #6
    Status
    Offline
    leois's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    35
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Anto.PJ Click here to enlarge
    bisa diperjelas juga??
    ane bingung.. ente mau bypass file-sharing atau webserver??
    hehehe.. dua-duanya gan

  8. #7
    Status
    Offline
    iamspa's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    MEDAN DONK AH....
    Posts
    685
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by leois Click here to enlarge
    hehehe.. dua-duanya gan
    kalo 2 2 nya penjelasa agan anto tuh dah jelas
    Code:
    port 445 tcp, sekalian port 137-139 tcp + udp untuk netbios (discover)
    di mark packet, trus buatkan queue pakai parent global-out/total
    tinggal di kembangi dikit aja jadi tuh

  9. #8
    Status
    Offline
    caesar123's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    12
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    g mudeng gan scriptnya aja gan gimana hehhehehe

  10. #9
    Status
    Offline
    ardjo's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    30
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ijin nyimmmakkk..gaannn..Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [ASK] File Sharing antar client Hotspot
    By romexplor in forum Wireless Networking
    Replies: 7
    Last Post: 17-05-2013, 15:39
  2. [Share] Sharing File and Print dari LAN ke Hotspot
    By coco_nk4l in forum Beginner Basics
    Replies: 18
    Last Post: 23-10-2012, 11:25
  3. Bypass sharing file and frinter pake hotspot mikrotik
    By mul_dg in forum Beginner Basics
    Replies: 6
    Last Post: 12-09-2012, 17:27
  4. [ASK] Sharing File Sesama User Hotspot
    By nosignal in forum Wireless Networking
    Replies: 8
    Last Post: 20-07-2012, 09:50
  5. [ask] bypass file printer sharing di hotspot mikrotik
    By zeecker in forum Wireless Networking
    Replies: 6
    Last Post: 26-12-2010, 20:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •