Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
  1. #16
    Status
    Offline
    aa_uwan's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    18
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by aa_uwan Click here to enlarge
    AKHIRNYA GUE BISA...... HEHEHEHEHEHEHE ternyata hanya portnya aja yang dirubah dengan port 8888, yahoo bisa dan chat mirc bisa, thank's semuanya untk para master microtik yang udah bantu, web proxy nya pun engga perlu di disebleClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge
    sharing pengalaman,..... untuk mirc port 80,8080,3128 engga akan bisa di mirc karna server mirc akan membened / blok aksess ada,, lebih baik pake port 8888 aja , gw sendiri udah coba dan ternyata berhasilClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  2. The Following User Says Thank You to aa_uwan For This Useful Post:


  3. #17
    Status
    Offline
    [a]
    [a]'s Avatar
    Administrator
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Jakarta, Indonesia, Indonesia
    Posts
    1,729
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    wuahh..selamat...

    CASE CLOSED...Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

    Thread gua tutup yahhh....

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •