Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    Aghis Mogsaw's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Question Userman Terasa lambat

    Help Dear para MAster Mikrotik
    Saya mau bertanya apa Penyebab userman terasa lambat?? padahal baru instal 3 bulan yg lalu
    untuk bikin satu vocer aja butuh waktu 3 menit
    sama juga kalo menghapus satu vocer lama banget gan

    saya pake userman versi 5
    file usage masih tersisa 20% dari 64mb

    terima kasih
    regard

  2. #2
    Status
    Offline
    arieonline's Avatar
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bogor
    Posts
    123
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    coba cek di profiles, ketika generate voucher, coba cek apa yg menghabisakan CPU resource nya

  3. #3
    Status
    Offline
    Aghis Mogsaw's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by arieonline Click here to enlarge
    coba cek di profiles, ketika generate voucher, coba cek apa yg menghabisakan CPU resource nya
    iya di winbox CPU nya 100% biasa langsung restart RB nya

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [ASK] Bandwith up to 10MB tapi terasa lambat
    By faizmh in forum Beginner Basics
    Replies: 10
    Last Post: 14-03-2012, 15:53
  2. kok jadi lambat ea?.
    By el-akbar in forum Beginner Basics
    Replies: 20
    Last Post: 24-11-2011, 03:24
  3. Replies: 2
    Last Post: 22-08-2011, 17:23
  4. upload data lambat
    By irwan_sms in forum Beginner Basics
    Replies: 10
    Last Post: 25-08-2009, 14:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •