Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Status
    Offline
    aghostgep's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    May 2011
    Location
    yogyakarta
    Posts
    15
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Exclamation Reset/Netinstall RB450 G (gak bunyi beep)

    mohon pencerahan mastah-mastah sekalian Click here to enlarge

    Kondisi RB450 ku sekarang gak bisa booting,Click here to enlarge
    1. gak bunyi beep
    2. indikator led sebelah port serian hidup semua (biru terang, yg kuning redup)
    3. indikator led Ethernet hidup, kalo konek ke LAN normal kedip-kedip


    yg jadi masalah udah ane reset dari tombol reset biasa sampe yang hole reset () tetep gak mau booting
    udah ane coba Netinstall pake PXE lewat Ether gak mau nonggol nstreme-nya di netinstall
    maka dari itu mohon pencerahannya mastah sekalianClick here to enlarge
    Last edited by aghostgep; 05-11-2012 at 07:25.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Reset Mikrotik RB450
    By hasby in forum General Networking
    Replies: 8
    Last Post: 31-07-2011, 14:03
  2. [ASK] Reset RB450
    By xtrion in forum Beginner Basics
    Replies: 26
    Last Post: 19-06-2011, 22:35
  3. HELP Reset Mikrotik RB450 Fail.....
    By isulistiawan in forum Beginner Basics
    Replies: 6
    Last Post: 30-06-2010, 14:36
  4. [HELP] Netinstall RB450
    By GajahOling in forum Beginner Basics
    Replies: 6
    Last Post: 21-01-2010, 09:52
  5. [ASK] Gimana (hard) Reset RB450???
    By ariwea in forum Beginner Basics
    Replies: 1
    Last Post: 24-07-2008, 10:43

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •