Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
  1. #16
    Status
    Offline
    Anto.PJ's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    May 2011
    Location
    macz
    Posts
    1,696
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by atut Click here to enlarge
    OK, sudah bisa. Jawaban di forum ini tidak ada yang tepat Click here to enlarge
    thread sejenis pernah lo, tapi sudah di delete.. karena rusuh.. ane ingat banget

    masalahnya ada di TS..

  2. The Following User Says Thank You to Anto.PJ For This Useful Post:


  3. #17
    Status
    Offline
    armyoty's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    58
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Anto.PJ Click here to enlarge
    thread sejenis pernah lo, tapi sudah di delete.. karena rusuh.. ane ingat banget

    masalahnya ada di TS..
    ts-nya bikin enek kali yah om... Click here to enlarge

  4. #18
    Status
    Offline
    atut's Avatar
    Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    154
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by zdienos Click here to enlarge
    ouww gitu...,

    btw, gimana kalo gini, kan di PCnya ada 2 ethernet...
    kalo ethernet yang ke LAN kantor coba didisable,
    dan tetap, pake ethernet yang satunya lagi, colok kabel ke port RB750 nya
    oh iya mungkin gitu bisa... nanti aku coba
    thanks banyak gan...

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. (Ask) Wifi tidak bisa connect
    By jon goodson in forum General Networking
    Replies: 3
    Last Post: 11-09-2016, 15:15
  2. deleted configuration muncul lagi setelah di restart
    By hanprat in forum Beginner Basics
    Replies: 6
    Last Post: 20-01-2010, 11:29
  3. mail client tidak bisa connect
    By zones in forum General Networking
    Replies: 10
    Last Post: 21-08-2009, 11:22
  4. tidak bisa connect dengan winbox
    By rey1024 in forum Beginner Basics
    Replies: 7
    Last Post: 30-12-2008, 11:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •