Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    thumbilamencret's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    20
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    [ask] smoothwall ga bisa connect ke internet

    permisi agan2 ane mau tanya kmaren ane install smoothwall tanpa mikrotik, ane remote ke browser udah ok ,settingan DNS client ama Smoothwall udah sama, pas ane direct per client pake Mozzila di menu
    tool>>option>>advance>>network>>setting>> manual proxy configuration = 192.168.4.29 ... kok ga bisa konek ke internet ya gan Click here to enlarge

    smoothwall 192.168.4.29
    Local 192.168.4.0

    topologi :
    Modem---switch(lantai1)-----user
    -----------|
    ----------switch(lantai3)
    -----------|
    -----------smoothwall

    apa mungkin direct ke smoothwallnya terlalu jauh ....mohon petunjuk agan2 sekalian
    Last edited by thumbilamencret; 12-05-2012 at 12:49.

  2. #2
    Status
    Offline
    kweteng's Avatar
    VIP Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    batu wae
    Posts
    797
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    services squidnya udah jalan di smoothwall ?

  3. #3
    Status
    Offline
    thumbilamencret's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    20
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by kweteng Click here to enlarge
    services squidnya udah jalan di smoothwall ?


    gimana caranya gan?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mikrotik bisa gak sich kayak smoothwall ???
    By joshdech in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 6
    Last Post: 06-02-2012, 22:49
  2. client gak bisa connect internet
    By alfondores in forum Beginner Basics
    Replies: 5
    Last Post: 22-03-2010, 13:26
  3. [pusing] LAN cable bisa connect internet, wifi ga bisa
    By C@RLo$ in forum Beginner Basics
    Replies: 13
    Last Post: 12-02-2010, 12:49
  4. [ask]kenapa client gak bisa connect ke internet
    By elco46uf in forum General Networking
    Replies: 4
    Last Post: 19-10-2008, 19:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •