Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
  1. #16
    Status
    Offline
    dhopack's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    KUDUS
    Posts
    1,919
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    waaaahhh bisa2 jd HOT THREAD nih...

  2. #17
    Status
    Offline
    oktama's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Jayapura
    Posts
    1,929
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    asyem sepertinya om adhie nguntit mulu kl gw post Click here to enlarge ........Click here to enlarge setiap gw post mau dijadikan HOT THREAD Click here to enlarge ntar gw ngga post lg deh daripada jadi flame Click here to enlargeClick here to enlarge

  3. #18
    Status
    Offline
    c0nf's Avatar
    Contributor
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bandung, Indonesia
    Posts
    1,816
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by oktama Click here to enlarge
    asyem sepertinya om adhie nguntit mulu kl gw post Click here to enlarge ........Click here to enlarge setiap gw post mau dijadikan HOT THREAD Click here to enlarge ntar gw ngga post lg deh daripada jadi flame Click here to enlargeClick here to enlarge
    Asikkkkk ada hot thread baru, soal apa nih skrg ? Switch managable yang nyedot bandwidth ?? Router dari os lain ?? Atau yang lain ??? Ayoooo semua ngumpul xixiixixi
    Invisible...

  4. #19
    Status
    Offline
    dhopack's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    KUDUS
    Posts
    1,919
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by c0nf Click here to enlarge
    Asikkkkk ada hot thread baru, soal apa nih skrg ? Switch managable yang nyedot bandwidth ?? Router dari os lain ?? Atau yang lain ??? Ayoooo semua ngumpul xixiixixi
    ada om,nih contohnya:

    A:kabel LAN nyedot BW ga?
    B:ya pasti lah
    A:kok bs?
    B:kan kabel LAN dilewt BW otomats ya nyedot BW mskpn dikit
    A:ms sih?
    B:dalam kasus sy memang sperti itu
    A:yo wis ngikut aja deh

    wekekekekekekekekekekekek
    misal seandainya perckpn kya itu memng ada trs gmn tanggapan para master2 semua?

  5. #20
    Status
    Offline
    jerry_onde's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    34
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ikut nampang dimari agh... mumpung boleh ngejunkClick here to enlarge

  6. #21
    Status
    Offline
    yosanpro's Avatar
    Co-Admin
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bantul, Bantul, Yogyakarta
    Posts
    2,548
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    11
    Uploads
    4
    Feedback Score
    1 (100%)
    Ah... kalian bisanya nge-junk aja...

    gw tutup nih... (pura-pura marah)...
    -------------------------------------

    Untuk TS: Pertanyaan anda terlalu mendasar, anda bisa cari-cari di thread lain / tutorial. Khusus untuk tutorial akan terbuka setelah posting anda mencapai 5 post. Thread saya tutup daripada menjadi ajunk nge-jang arwah penunggu FMI.
    Last edited by yosanpro; 21-09-2011 at 17:52.
    A person's junk is another person's treasure.

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Minta bantuan para master
    By subur petra in forum General Networking
    Replies: 7
    Last Post: 05-04-2011, 08:34
  2. Mohon bantuan para Master Gimana caranya setting WDS di VirtualAP
    By ullabio99 in forum Wireless Networking
    Replies: 1
    Last Post: 26-03-2010, 08:05
  3. Boleh Minta bantuan Para Master ng ???
    By jowei in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 10
    Last Post: 16-03-2010, 23:13

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •