Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Status
    Offline
    ars3l's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    gabungin 2 isp dan pisahin antara game dan browsing

    Click here to enlarge agan2 smua tolong bantuin

    gimana cara gabungin 2 isp dan pisahin antara game online ama browsing buat warnetClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    dencow's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1,728
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    Click here to enlarge Originally Posted by ars3l Click here to enlarge
    Click here to enlarge agan2 smua tolong bantuin

    gimana cara gabungin 2 isp dan pisahin antara game online ama browsing buat warnetClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge
    Coba hargai yang sudah capek capek posting sebelumnya dengan .
    Sudah sangat banyak yang membahas hal yang anda tanyakan.

  3. #3
    Status
    Offline
    iamspa's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    MEDAN DONK AH....
    Posts
    685
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by dencow Click here to enlarge
    Coba hargai yang sudah capek capek posting sebelumnya dengan .
    Sudah sangat banyak yang membahas hal yang anda tanyakan.
    agan dencow suapin nasi donk plzzzz..............

  4. #4
    Status
    Offline
    yohanexz's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Rawamangun, Jakarta
    Posts
    613
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    1
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by dencow Click here to enlarge
    Coba hargai yang sudah capek capek posting sebelumnya dengan .
    Sudah sangat banyak yang membahas hal yang anda tanyakan.
    BETUL BETUL BETUL Click here to enlarge

    ---------- Post added at 05:59 ---------- Previous post was at 05:56 ----------

    Click here to enlarge Originally Posted by ars3l Click here to enlarge
    Click here to enlarge agan2 smua tolong bantuin

    gimana cara gabungin 2 isp dan pisahin antara game online ama browsing buat warnetClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge
    sama-sama belajar yaaa. tinggal tulis di search kanan atas aja to bro. bukannya ga mau bantuain. udah banyak tuts nya kooClick here to enlarge

    ---------- Post added at 06:01 ---------- Previous post was at 05:59 ----------

    Click here to enlarge Originally Posted by iamspa Click here to enlarge
    agan dencow suapin nasi donk plzzzz..............
    nasi goreng seafoot ada ga?. mau juga dong di cuapain kaya om iam Click here to enlargeClick here to enlarge

  5. #5
    Status
    Offline
    dhopack's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    KUDUS
    Posts
    1,919
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    wah lama2 jd ajank ngejunk neech...., wis ndang balek kerjo meneh, Click here to enlarge

  6. #6
    Status
    Offline
    sutamikurniawan's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    385
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Jgn2 yg suruh search juga kaga bisa makanya link juga ga di kasih. Mau nambahin jumlah postnya doank kali tuh hahaha

  7. #7
    Status
    Offline
    riezi's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    28
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    xixixi Click here to enlarge numpang senyum doang yah

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ask=apakah bisa jalur download & browsing di pisahin ??
    By xxx123 in forum General Networking
    Replies: 10
    Last Post: 22-11-2013, 17:22
  2. Replies: 67
    Last Post: 07-08-2011, 17:19
  3. memisahkan antara bw download dan browsing dengan simple queue
    By mahaadit in forum General Networking
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2010, 23:23
  4. pisahin browsing-donlot + internasional-iix + web-proxy
    By sidiq16 in forum QOS & Traffic Shaping
    Replies: 21
    Last Post: 07-04-2010, 09:48
  5. memisahkan antara download sama browsing
    By mahaadit in forum Beginner Basics
    Replies: 16
    Last Post: 29-03-2010, 12:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •