Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Status
    Offline
    kartenz's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    suhu tollloooong

    Click here to enlarge tolong dunk aku pengen nginstal mikrotik di virtualbox ko expired terus ya pake bajakan si namanya juga buat belajar da yang bisa nolongin ga kirim ke emailku ja ma ni car seting radio mikrotik gimana kalo nguatin power makasi sekaliii lagii tolong bagi para suhu
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Wah... blm pernah pengalaman pake Virtual, daripada pake Virtual kalo ada HDD 100-200 MB dipake aja bisa kok!! Sayang pake virtual ga manteb Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Suhu semuanya kasi pendapat ya tentang Judul TA saya
    By Boedie in forum General Networking
    Replies: 41
    Last Post: 02-02-2011, 12:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •