Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 6 of 6

Thread: net install x86

  1. #1
    Status
    Offline
    sufandi's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    May 2008
    Location
    permukaan bumi
    Posts
    482
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    net install x86

    tanya donk, kalo pengen fresh install pc mikrotik lewat net install gimana ya, saya nyari2 kok ketemu rata tuyz rb semua

    THX

  2. #2
    Status
    Offline
    oktama's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Jayapura
    Posts
    1,929
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by sufandi Click here to enlarge
    tanya donk, kalo pengen fresh install pc mikrotik lewat net install gimana ya, saya nyari2 kok ketemu rata tuyz rb semua

    THX
    sama aja prosedurnya dengan RB, lagian kenapa harus sibuk pake netinstall pasang cdroom, masukin cd installer dah beres koq Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    sufandi's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    May 2008
    Location
    permukaan bumi
    Posts
    482
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by oktama Click here to enlarge
    sama aja prosedurnya dengan RB, lagian kenapa harus sibuk pake netinstall pasang cdroom, masukin cd installer dah beres koq Click here to enlarge
    pake usb bisa gk bos

    THX

  4. #4
    Status
    Offline
    wandie's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    banjarmasin,surabaya
    Posts
    621
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    mungkin usb to serial Click here to enlarge

  5. #5
    Status
    Offline
    yosanpro's Avatar
    Co-Admin
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Bantul, Bantul, Yogyakarta
    Posts
    2,548
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    11
    Uploads
    4
    Feedback Score
    1 (100%)
    Tergantung motherboard/LAN anda support PXE atau tidak, kalau support anda bisa set untuk booting from network, dan install dari netinstall. CMIIW (belum pernah coba sendiri)

    anyway, kan lebih mudah dipasangin CD-ROM gan?
    A person's junk is another person's treasure.

  6. #6
    Status
    Offline
    sufandi's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    May 2008
    Location
    permukaan bumi
    Posts
    482
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    THXxxxxxxxxxxxxx

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [ask]Install adzap
    By fokker in forum Beginner Basics
    Replies: 1
    Last Post: 01-08-2015, 12:33
  2. Help: Net Install
    By GRiffiN in forum General Networking
    Replies: 2
    Last Post: 26-07-2009, 16:36
  3. install mikrotik
    By aribsp in forum Beginner Basics
    Replies: 2
    Last Post: 23-12-2008, 18:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •