Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Status
    Offline
    chibi's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    50
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    file2 di download client tidak tercache

    Para suhu mikrotik, ada yang tau ga, agar file2 yg didownload tidak tercache web proxy, kebetulan saya pake web proxy internal di 3.22 .
    tolong donk bagi2 cara setting rule nya

  2. #2
    Status
    Offline
    zii_jogja's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge lh kan bisa di atur gan, besar file yang di cache..
    kalo donlot2 kan biasanya ukuran file2nya gede2..
    Maximum objeck size nya di kecilin aja...

  3. #3
    Status
    Offline
    putra_maiwa's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,298
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by chibi Click here to enlarge
    Para suhu mikrotik, ada yang tau ga, agar file2 yg didownload tidak tercache web proxy, kebetulan saya pake web proxy internal di 3.22 .
    tolong donk bagi2 cara setting rule nya
    di bypass aja...

  4. #4
    Status
    Offline
    hakibara's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    May 2011
    Posts
    9
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by putra_maiwa Click here to enlarge
    di bypass aja...
    iya di bypass aja gan

  5. #5
    Status
    Offline
    fadhli's Avatar
    Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    277
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by chibi Click here to enlarge
    Para suhu mikrotik, ada yang tau ga, agar file2 yg didownload tidak tercache web proxy, kebetulan saya pake web proxy internal di 3.22 .
    tolong donk bagi2 cara setting rule nya
    lah kalo internal memang tidak di cache tergantung dari file cache max nya Click here to enlarge

    proxy internal mikrotik closed source, jadi nggak bisa di tunning atau di apa2in Click here to enlarge

  6. #6
    Status
    Offline
    blukeng's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    53
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Betul Bnget Tuhh Kata OM Fadhli.. Click here to enlarge

  7. #7
    Status
    Offline
    yohanexz's Avatar
    Member Super Senior
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Rawamangun, Jakarta
    Posts
    613
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    1
    Feedback Score
    0

    hahaaaaa

    mumetClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  8. #8
    Status
    Offline
    Freebies's Avatar
    Newbie
    Join Date
    May 2011
    Location
    Medan "Metrokolusi"
    Posts
    51
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    emank susah kalau mau opsi / parameter khusus di webproxy nya mikrotik, krn opsi yang bisa di atur hanya terbatas. tp ya cukup worth la kalau dr sisi hemat nya Click here to enlarge

  9. #9
    Status
    Offline
    dalban21's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    wah2 klo pke proxy internal siap2 aja overload n hrs clearchache... Click here to enlarge

  10. #10
    Status
    Offline
    arief_eming's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    7
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    cara bypass gimana ya?maklum newbieClick here to enlarge

  11. #11
    Status
    Offline
    fathur rahman's Avatar
    Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    253
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    cb set browsing jgan di "remember history" trus tu2p browsing nya lalu buka situs yg ud kebuka tdi. tpi kl gk salah Internal Proxy hanya support statis Content ya,,..Click here to enlarge


    cb ajjah di tail -f Gan,,....Click here to enlarge (Extrnal Prxy detectedClick here to enlarge)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Drop Limit download client
    By lolipop in forum General Networking
    Replies: 19
    Last Post: 15-08-2011, 05:45
  2. (help) pc-client sering download
    By tawa in forum Beginner Basics
    Replies: 26
    Last Post: 19-06-2011, 11:03
  3. ping rto saat client download
    By jullius.cs in forum Wireless Networking
    Replies: 25
    Last Post: 25-06-2009, 14:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •