Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    3ono's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    12
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Jenis2 keamanan mikrotik/fitur2 keamanan mikrotik

    Aslkm....
    ane mau tanya master-master..ane udah search ttg jenis2 keamanan mikrotik itu apa aja tp gak ada di forum ini, makanya ane tanya deh.....
    jenis-jenis keamanan mikrotik itu apa aja yah???selain fitur2 firewall, vpn, radius, dll.....
    terima kasih
    Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    adhielesmana's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    http://www.adhielesmana.com
    Posts
    3,054
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by 3ono Click here to enlarge
    Aslkm....
    ane mau tanya master-master..ane udah search ttg jenis2 keamanan mikrotik itu apa aja tp gak ada di forum ini, makanya ane tanya deh.....
    jenis-jenis keamanan mikrotik itu apa aja yah???selain fitur2 firewall, vpn, radius, dll.....
    terima kasih
    Click here to enlarge
    untuk product knowledge mikrotik silahkan kunjungi atau hubungi distributor terdekat biar dijelaskan promosi mengenai fitur2 mikrotik.. karena saya bukan sales mikrotik saya juga bingung mau jawab apa...

  3. #3
    Status
    Offline
    dkocan's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    10
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by adhielesmana Click here to enlarge
    untuk product knowledge mikrotik silahkan kunjungi atau hubungi distributor terdekat biar dijelaskan promosi mengenai fitur2 mikrotik.. karena saya bukan sales mikrotik saya juga bingung mau jawab apa...
    makin Click here to enlarge ma agan yang 1 ni....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 11-06-2010, 12:45
  2. Tanya Masalah Keamanan Hotspot
    By BestThinkers in forum Wireless Networking
    Replies: 16
    Last Post: 14-02-2010, 21:53
  3. Keamanan Hotspot??
    By doet in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 11
    Last Post: 22-04-2009, 20:43
  4. tanya keamanan login mikrotik
    By felix_sg in forum Beginner Basics
    Replies: 8
    Last Post: 02-11-2008, 01:24
  5. [ASK]keamanan jaringan
    By echozeck in forum General Networking
    Replies: 6
    Last Post: 11-10-2007, 06:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •