Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
  1. #16
    Status
    Offline
    ghos77777's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    28
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    skalian mau tanya,kalau squidnya pake windows XP bisa gak yach...untuk web proxy external?

  2. #17
    Status
    Offline
    ghos77777's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    28
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    wah...skalian nih...kalau squidnya pake windows xp bisa gk yach untuk web proxy eksternal?
    kalau bisa,ap yg mesti ditambah di squidnya?tq

  3. #18
    Status
    Offline
    gas_ye's Avatar
    Member
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Bogor
    Posts
    108
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by ghos77777 Click here to enlarge
    wah...skalian nih...kalau squidnya pake windows xp bisa gk yach untuk web proxy eksternal?
    kalau bisa,ap yg mesti ditambah di squidnya?tq
    kalo mau bhs yg windows geser dikit gan Click here to enlarge

  4. #19
    Status
    Offline
    ghos77777's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    28
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    ok bro,tks

  5. #20
    Status
    Offline
    ghos77777's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    28
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by gas_ye Click here to enlarge
    kalo mau bhs yg windows geser dikit gan Click here to enlarge
    kalau jalankan squid di win xP bisa.tapi yg belum bisa,kalau pake mikrotik.soalnya,sebelum pake mikrotik,ane pake squid untuk win XP.dan lancar2 aj.sedangkan untuk pake mikrotik,sepertinya mesti diseting ulang lagi squidnya biar bisa jadi proxynya mikrotik.

  6. #21
    Status
    Offline
    jowei's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    54
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    kok punya saya ngk bisa ada tulisan ny y Click here to enlarge

    assertion failed: disk.c:305: 1 == 0

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 25-10-2011, 00:54
  2. windows 7 - dude winbox tidak berfungsi
    By zamri in forum HotSpot, The Dude & User Manager
    Replies: 0
    Last Post: 09-12-2010, 08:43
  3. ip proxy direct (TIDAK BERFUNGSI)
    By dhitek in forum Beginner Basics
    Replies: 14
    Last Post: 14-09-2010, 10:44
  4. Queue Simple Macet atau tidak berfungsi
    By awarmanf in forum General Networking
    Replies: 3
    Last Post: 28-11-2009, 19:42
  5. Replies: 4
    Last Post: 04-05-2008, 22:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •