Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4

Thread: userman disable

  1. #1
    Status
    Offline
    picing's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    GENTENG
    Posts
    4
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Smile userman disable

    master dan para suhu tolongin dong

    saya pake rb433 ah mk os 411,trus untuk managemant pelanggan hotspot pake userman.

    Kemarin login untuk pemilik gak sengaja saya disable trus akhirnya saya gak bisa masuk ke userman.gimana caranya supaya saya bisa reset dan masuk kembali.

    thank

  2. #2
    Status
    Offline
    ilham_id's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    39
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    mungkin bisa dicoba add new owner via console/terminal

  3. #3
    Status
    Offline
    junan's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    83
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by picing Click here to enlarge
    master dan para suhu tolongin dong

    saya pake rb433 ah mk os 411,trus untuk managemant pelanggan hotspot pake userman.

    Kemarin login untuk pemilik gak sengaja saya disable trus akhirnya saya gak bisa masuk ke userman.gimana caranya supaya saya bisa reset dan masuk kembali.

    thank
    masuk ke winbox ,

    /tool user-manager customer print

    lihat yang di disable yang mana

    /tool user-manager customer enable "nama_login"

    ngomong2 bisa masuk ke winbox nya ?

  4. #4
    Status
    Offline
    cw-12's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    391
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    2
    Feedback Score
    0
    kalo bisa masuk winbox, coba buka terminal, ketik : /tool user-manager customer pr, trus paste kesini gan.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. disable ping
    By asking in forum General Networking
    Replies: 2
    Last Post: 06-01-2011, 02:37
  2. [ASK] Enable & Disable Rules Web Proxy
    By dheedhot in forum Beginner Basics
    Replies: 15
    Last Post: 21-12-2009, 09:31
  3. scrip enable disable nat
    By cybersampi in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 6
    Last Post: 03-06-2009, 18:47
  4. <ask please> disable & enable web-proxy access
    By Cloudly in forum Scripting @ Mikrotik
    Replies: 6
    Last Post: 12-05-2009, 14:18
  5. disable web
    By princenux in forum Beginner Basics
    Replies: 2
    Last Post: 17-09-2007, 16:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •