Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    hikmah gumelar's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    44
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    <ask>nat ip local

    bos2 mohon pencerahannya gini bos2 gw kan sewa bandwidth ma provider RTRW terus gw kan dapet ip local misal 192.168.11.190/24 gateway=192.168.11.1 dns=192.168.11.1 trus waktu gw test ke speedtest ip gw terbaca 208.134.11.60 ini ip public si provider, yg gw mo tanya bisa ga gw pake buat vpn dengan ip local gw terus lawannya pake speedy adsl klo bisa gimana tuh bos2 & admin mohon bantuannya yach!
    makacih ya bos2 semuaClick here to enlargeClick here to enlarge
    Last edited by hikmah gumelar; 18-03-2008 at 00:50. Reason: tambahan

  2. #2
    Status
    Offline
    bajindulgateli's Avatar
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    jakarta
    Posts
    196
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    adsl jadi server nya?

    asal portnya bisa lewat sih ya bisa dong.

  3. #3
    Status
    Offline
    ch4rli3's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    158
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by bajindulgateli Click here to enlarge
    adsl jadi server nya?

    asal portnya bisa lewat sih ya bisa dong.
    yups salah satu mesti sebagai vpn server, dg asumsi client menggunakan dial in di windows, misal pptp, pppoe.
    Atau cara berikut, mungkin link ini bisa membantu


    Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. nge NAT local ke public
    By alfin in forum General Networking
    Replies: 5
    Last Post: 02-12-2007, 21:13
  2. Konsep Local IX
    By servas in forum General Networking
    Replies: 6
    Last Post: 11-11-2007, 07:22
  3. Replies: 10
    Last Post: 06-11-2007, 11:05
  4. Bagaimana Set Trafic Local
    By milocrew in forum Beginner Basics
    Replies: 2
    Last Post: 19-09-2007, 07:47
  5. [ask]Gimana caranya memblok trafiic local
    By gateway in forum General Networking
    Replies: 34
    Last Post: 19-07-2007, 01:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •