Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Status
    Offline
    hikmah gumelar's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    44
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    <ask> login hotspot

    bos2 gw mo nanya nich bisa gak klo login ke hotspot cookiesnya kita set berdasarkan jam misalkan user1 login pada jam 1 dan cookiesnya expired 3 jam berikutnya mohon bantuanya guy'Click here to enlarges

  2. #2
    Status
    Offline
    kucingGarong's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    235
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by hikmah gumelar Click here to enlarge
    bos2 gw mo nanya nich bisa gak klo login ke hotspot cookiesnya kita set berdasarkan jam misalkan user1 login pada jam 1 dan cookiesnya expired 3 jam berikutnya mohon bantuanya guy'Click here to enlarges
    bisa banget Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    Akangage's Avatar
    Administrator
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonesia
    Posts
    4,195
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    210
    Uploads
    87
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by hikmah gumelar Click here to enlarge
    bos2 gw mo nanya nich bisa gak klo login ke hotspot cookiesnya kita set berdasarkan jam misalkan user1 login pada jam 1 dan cookiesnya expired 3 jam berikutnya mohon bantuanya guy'Click here to enlarges
    Betul2.... bisa bangeddd!!! Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    bajindulgateli's Avatar
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    jakarta
    Posts
    196
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    1 (100%)
    hmmm... kira2 buat plikasinya kmn ya?

    mohon petunjuk lbh lanjut

  5. #5
    Status
    Offline
    lemonadekiller's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    6
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    bukannnya tinggal set di profilenya...ato di time out nya aja ya???
    sory kalo sala...mase newbie ne...^^

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [help]Hotspot Login
    By nggatau in forum Wireless Networking
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-2016, 06:36
  2. [ask] Login hotspot dengan HTTPS
    By ck7 in forum Wireless Networking
    Replies: 5
    Last Post: 15-05-2014, 10:20
  3. By pass login hotspot
    By birumerah in forum Wireless Networking
    Replies: 31
    Last Post: 23-07-2013, 10:19
  4. login hotspot
    By edhi_putra in forum Wireless Networking
    Replies: 11
    Last Post: 28-11-2012, 15:15
  5. Login HTTPS di Hotspot
    By singgahpai in forum Tutorial
    Replies: 27
    Last Post: 01-11-2010, 22:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •