Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    exabytemediainc's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    -7.845093, 110.402088
    Posts
    33
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    [Tanya] Bagi Bandwidth Sama Rata

    mau tanya, gimana ya cara konfigurasi biar client semuanya dapat jatah bandwidth yang sama, misal per client kita kasih bandwidth 128kb, mau dia download atau streaming atau apa kek bandwidth downloadnya ya cuma segitu, gimana caranya? Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    irhaby008's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    12
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by exabytemediainc Click here to enlarge
    mau tanya, gimana ya cara konfigurasi biar client semuanya dapat jatah bandwidth yang sama, misal per client kita kasih bandwidth 128kb, mau dia download atau streaming atau apa kek bandwidth downloadnya ya cuma segitu, gimana caranya? Click here to enlarge
    setau saya mas ini sudah dibahas....tergantung mau pake queue tipe apa??? simple atau tree ....untuk queue bisa dilihat di artikel ini Click here to enlarge

  3. The Following User Says Thank You to irhaby008 For This Useful Post:


  4. #3
    Status
    Offline
    exabytemediainc's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    -7.845093, 110.402088
    Posts
    33
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    itu dah praktekin berkali-kali, emang udah pake PCQ, tapi kok masih tetep belum bisa rata ya? maksud ane per PC dapat jatah yg sama fix...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tanya cara bagi bandwith sama rata di client
    By winhertanto in forum Beginner Basics
    Replies: 112
    Last Post: 14-06-2011, 10:58
  2. [Ask] membagi rata bandwidth thp active client
    By ketombe in forum Beginner Basics
    Replies: 11
    Last Post: 15-08-2010, 22:14
  3. [Tanya] Bagi bandwith Browsing biasa, FB [poker] sama download
    By nsubagio in forum General Networking
    Replies: 4
    Last Post: 31-03-2010, 02:17
  4. tanya bagi bandwidth ratio di queue
    By firstlast in forum Beginner Basics
    Replies: 1
    Last Post: 23-11-2008, 22:23
  5. Help bingung bagi bandwidth
    By awarmanf in forum General Networking
    Replies: 0
    Last Post: 14-04-2008, 19:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •