Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    arzon's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    23
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Smile cache web proxy di mikrotik

    gimana klo cache di webproxy penuh? apa bisa jadi macet internetnya?
    apa perlu di clear setiap hari secara manual?

  2. #2
    Status
    Offline
    rickythecrabs's Avatar
    Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    228
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by arzon Click here to enlarge
    gimana klo cache di webproxy penuh? apa bisa jadi macet internetnya?
    apa perlu di clear setiap hari secara manual?
    pengalaman ane sih kagak begitu boss, klo cache di clear ngapain bikin web proxy, ntar ilang terus dong cache yg dah tersimpan
    selama pk ntuh web proxy internet lancar2 aja
    kayaknya sih dia otomatis nambah cache baru dan yg lama dah gak kepake di
    remove or ilang yang baru nimpa cache yg lama CMIIW

    (Correct Me If I'm Wrong)

  3. #3
    Status
    Offline
    darkarray's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    cache microtik secara otomatis hanya akan memakan space 80% (<--Max cache) dari total space hdd.

    *CMIIW

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ask:" tanya ttg web proxy....dan cache...
    By adiel.nopria in forum General Networking
    Replies: 25
    Last Post: 25-05-2013, 07:54
  2. simpan cache web-proxy
    By emruxc in forum General Networking
    Replies: 11
    Last Post: 19-06-2012, 14:37
  3. .:: Ask ::. web proxy cache
    By cooling in forum General Networking
    Replies: 28
    Last Post: 31-12-2011, 08:56
  4. Replies: 19
    Last Post: 02-07-2011, 15:35
  5. [Ask]web cache proxy
    By mikrotik in forum General Networking
    Replies: 11
    Last Post: 08-11-2007, 12:43

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •