Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Status
    Offline
    awanbiru2007's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    73
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    [ASK]DNS Apa ini ?

    Maaf gan mau tanya nih...Saya menemukan DNS aneh di MT Saya... pada bagian cache nya...
    seperti gambar dibawah ini
    Click here to enlarge

    terus kalo di cek di google. saya menemukan ini adalah site nya malware
    di sini gan
    Code:
    http://www.threatexpert.com/report.aspx?md5=da4bc244a67b805db49355db2198ea72
    Kira-kira apakah ini bener virus atau sejenis malware atau bukan gan??

    Click here to enlargeClick here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    awanbiru2007's Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    73
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Maaf agan.... ada bisa bantu gak??? please bagi yang pernah ngalamin ini share dong solusi nya
    Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •