Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    kabuto's Avatar
    Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    185
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    (ask) Loloskan satu website untuk hotspot MT

    salam mikrotik;
    maaf kawan2 klu pertanyaanya agak dikit kacau,
    pertanyaannya gini nih
    pada umumnya hotspot MT disaat kita buka halaman web langsung minta login hotspot nya, nah apakah ada tips kita membiarkan salah satu halaman web yg tdk melewati login hotspot tsb ??
    contoh soal saat kita buka halaman depan situs ini tdk minta login hotspot nanti di saat user ingin login ke facebook nya barulah ketutup dgn halaman login hotspot kita.

  2. #2
    Status
    Offline
    zdienos's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    ~/makasar
    Posts
    1,252
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    cuman pake IP->Hotspot->Walled Garden

    Click here to enlarge


    jadi kalo cuman buka2 , itu pasti bisa...


    nb: hati2 menerapkan walled garden, sapa tau loss semua...
    check dan re-check....

  3. The Following User Says Thank You to zdienos For This Useful Post:


  4. #3
    Status
    Offline
    kabuto's Avatar
    Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    185
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by zdienos Click here to enlarge
    cuman pake IP->Hotspot->Walled Garden

    Click here to enlarge


    jadi kalo cuman buka2 , itu pasti bisa...


    nb: hati2 menerapkan walled garden, sapa tau loss semua...
    check dan re-check....
    Tengkyu gan mau tes dulu, smoga yg di maksud saja yg lolos Click here to enlarge

  5. #4
    Status
    Offline
    nugraha_pratama's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    58
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    yah ane mau jawab udah dijawab duluan Click here to enlarge
    ya itu bener atas ane, pake walled garden... Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. hotspot dan bukan hotspot dalam satu router gmna cara na
    By cyber_gaptek in forum Beginner Basics
    Replies: 26
    Last Post: 01-10-2012, 22:52
  2. [Tanya] Gmn cara'a hotspot login di hosting website?
    By animasoe in forum Beginner Basics
    Replies: 3
    Last Post: 01-08-2012, 20:05
  3. [ask] Blok all website kecuali satu website
    By irvan in forum Beginner Basics
    Replies: 9
    Last Post: 02-09-2010, 09:35
  4. Replies: 0
    Last Post: 04-08-2010, 11:44
  5. Menggunakan Mikrotik/WINBOX untuk Memfilter Website
    By cryz in forum General Networking
    Replies: 3
    Last Post: 05-02-2009, 01:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •