Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    ratmadi's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    16
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Unhappy PCQ queue untuk multiple gateway...???

    master-master mikrotik pliss bantu aku....Click here to enlarge
    gmn cara buat PCQ queue untuk multiple gateway (aku pake 2 speedy)???
    queue tree harus kayak gmn??

    thanks before

  2. #2
    Status
    Offline
    masirfan's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    21
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    iya saya juga mau tau gmna caranya bagi benwit klo system yg saya pake modem group
    speedy di tmpat ku ada 4 .
    dan saya bagi menjadi 4group
    apa tiap group di perlu di kasih pembagi benwit biar rata??

    klo bisa gmna sih caranya

  3. #3
    Status
    Offline
    GRiffiN's Avatar
    Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    196
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    yup pertanyaan yang sama sedang ku tanyain disini:


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. <ASK> Multiple DNS Server setting gimana...??
    By zulhanif in forum General Networking
    Replies: 25
    Last Post: 09-12-2008, 12:42
  2. buat queue untuk hotspot
    By wp11b in forum General Networking
    Replies: 0
    Last Post: 12-12-2007, 11:17
  3. Replies: 3
    Last Post: 29-09-2007, 16:25
  4. mikrotik untuk gateway + transparant proxy ??
    By wongkampung in forum General Networking
    Replies: 2
    Last Post: 23-09-2007, 19:18
  5. [ask] Beda Simple Queue deengan Queue Tree
    By tobi_cjr in forum General Networking
    Replies: 1
    Last Post: 09-08-2007, 16:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •