Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Status
    Offline
    dafunk85's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    18
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Bagaimana Cara Bypass Jaringan mail server yang menggunakan IP Public

    Maaf saya mau menanyakan ,

    Bagaimana cara bypass mail server dari rule bandwidth dalam mikrotik, jika mail server di pasang ip public

    topologi

    mail server
    |
    |
    switch
    |
    |
    mikrotik-----inet
    |
    |
    Client

    need answer ASAP
    Last edited by dafunk85; 28-06-2010 at 18:23.

  2. #2
    Status
    Offline
    p4w1r0's Avatar
    Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    dimana_mana_hatiku_senang
    Posts
    252
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    emg setting bw-nya pk apa ?
    tree, simple ato apa ?
    klo pk tree, ya tinggal d buat pengecualian aja buat koneksi mail server
    klo pk simple, ya g usah d limit aja IP mail server
    Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    dafunk85's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    18
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    pake simple , sorry masih ngga ngeh saya, gimana ya caranya, bener2 masih newbie >.<

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. bagaimana cara set vpn server (mikrotik dengan speedy)
    By fendy in forum General Networking
    Replies: 19
    Last Post: 07-03-2016, 17:44
  2. report: Trouble PPPoE yang menggunakan radius server
    By cumie in forum General Networking
    Replies: 15
    Last Post: 14-04-2011, 08:08
  3. Replies: 7
    Last Post: 07-10-2010, 22:42
  4. Mail yg tidak bisa masuk ke mail Server
    By ghostonk in forum Beginner Basics
    Replies: 3
    Last Post: 26-05-2009, 10:32
  5. Replies: 16
    Last Post: 24-04-2009, 13:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •