Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    maxwell's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    May 2010
    Posts
    16
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    [ask] dial di modem vs dial di mikrotik

    Hallo, newbie mau tanya nih.. Apa saja kelebihan dan kekurangan apabila dial speedy di modem(pppoe) vs dial speedy di mikrotik(bridge).

  2. #2
    Status
    Offline
    underkost's Avatar
    Newbie
    Join Date
    May 2010
    Posts
    26
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Ya simple nya..
    Klo dial di mikrotik u bisa ngeremote MT dri mana aja pake IP public nya..
    Klo dial di modem ya ga bisa,ada sih tutor nya klo untuk bisa + remote MT..

    semoga bermanfaat..Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    azzura2000's Avatar
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    159
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by maxwell Click here to enlarge
    Hallo, newbie mau tanya nih.. Apa saja kelebihan dan kekurangan apabila dial speedy di modem(pppoe) vs dial speedy di mikrotik(bridge).

    kelebihan kalo ngedial dari mikrotik itu untuk mengurangi beban/kinerja modem, ato mengurahi hop yng terjadi di modem Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    mahaadit's Avatar
    VIP Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Yogyakarta
    Posts
    706
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    jadi intinya lebih baik pk modem tipe bridge terus dial dari ppoe mikrotik kan gan??thx infonya

    Click here to enlarge

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. dial modem lewat mikrotik????
    By cicowew in forum General Networking
    Replies: 3
    Last Post: 07-02-2016, 18:37
  2. dial PPoE MIkrotik
    By uluhitah in forum General Networking
    Replies: 26
    Last Post: 18-11-2009, 02:08
  3. [Help] Mikrotik apa bisa langsung dial pcmcia modem
    By 5and1 in forum General Networking
    Replies: 0
    Last Post: 05-01-2009, 20:21
  4. <ask> dial up di mikrotik
    By blocko in forum Beginner Basics
    Replies: 8
    Last Post: 01-08-2008, 00:24
  5. Dial In Dengan Mikrotik
    By Merky in forum General Networking
    Replies: 3
    Last Post: 26-10-2007, 15:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •