Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Status
    Offline
    egi
    egi's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    cara LB 3 line speedy di RB450 Help me

    Juragan2 semuanya, juga sesepuh Mikrotik tolong bantuin nubie yg baru belajar mikrotik... Click here to enlarge saya punya tiga line speedy, pengen di LB pake RB450,, saya udah coba2 tetep gagal, Click here to enlarge trs di coba lagi pernah bisa tapi koneksinya malah lemot banget padah tiga2nya pake paket bitz Click here to enlarge
    tolong bantu y
    speedy1 : 192.168.1.1
    speedy2: 192.168.2.1
    speedy3: 192.168.3.1
    LAN: 192.168.4.1

  2. #2
    Status
    Offline
    KiyuzA's Avatar
    Member Senior
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    422
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by egi Click here to enlarge
    Juragan2 semuanya, juga sesepuh Mikrotik tolong bantuin nubie yg baru belajar mikrotik... Click here to enlarge saya punya tiga line speedy, pengen di LB pake RB450,, saya udah coba2 tetep gagal, Click here to enlarge trs di coba lagi pernah bisa tapi koneksinya malah lemot banget padah tiga2nya pake paket bitz Click here to enlarge
    tolong bantu y
    speedy1 : 192.168.1.1
    speedy2: 192.168.2.1
    speedy3: 192.168.3.1
    LAN: 192.168.4.1
    di tutorial dah banyak bro masalah lb, coba cari yachh...Click here to enlarge

  3. #3
    Status
    Offline
    dedesuhendar's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    May 2009
    Posts
    16
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by KiyuzA Click here to enlarge
    di tutorial dah banyak bro masalah lb, coba cari yachh...Click here to enlarge
    setuju gann.....Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    panji's Avatar
    VIP Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    966
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Nih bos link nya silahkan di pelajari

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Load balancing 4 line speedy
    By nyak_muchlis in forum General Networking
    Replies: 15
    Last Post: 27-08-2011, 17:10
  2. Replies: 2
    Last Post: 30-05-2010, 07:18
  3. Cara Setting 3 Buah Line speedy pada Mikrotik Router RB1000 1U
    By arman_cilik in forum General Networking
    Replies: 8
    Last Post: 13-05-2009, 19:31
  4. [ask] 2 line speedy dan iix, gimana caranya?
    By flytosky in forum General Networking
    Replies: 11
    Last Post: 02-05-2009, 13:22
  5. REQ..2 line speedy in mikrotik
    By banyak kasus in forum Beginner Basics
    Replies: 11
    Last Post: 12-04-2009, 22:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •