Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
  1. #16
    Status
    Offline
    _daEng_'s Avatar
    Calon Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    86
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by clovanzo Click here to enlarge
    Semua yang udah ngerasain pake console pasti tau enaknya gimana, soalnya kalo terlalu ketergantungan ama winbox, pasti kesulitan ketika dilapangan harus berhadapan dengan console. PASTI, suatu hari ketemu kasus dimana hanya bisa dilakukan dengan console. Jadi belajarlah dari sekarang menggunakan console Click here to enlarge
    ane dah ngerasa gan....Click here to enlarge Click here to enlarge

  2. #17
    Status
    Offline
    warkirasep's Avatar
    Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    293
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by _daEng_ Click here to enlarge
    ane dah ngerasa gan....Click here to enlarge Click here to enlarge
    Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge

  3. #18
    Status
    Offline
    warkirasep's Avatar
    Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    293
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by _daEng_ Click here to enlarge
    ane dah ngerasa gan....Click here to enlarge Click here to enlarge
    gan kalo pake console gitu ip standart mikrotiknya berpa gan??
    maklum new bie....hehehe
    kalo di winbox kelihatannya 192.168.88.1 kalo gak salah kira- kira untuk mengetahui ip mikrotik langsung di console gitu gmn tuh gan??

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [ASK] bener nggak kalo mangle upload / download gini ?
    By rendyka in forum General Networking
    Replies: 7
    Last Post: 17-05-2008, 04:12
  2. <ask> very basic networking
    By username in forum Beginner Basics
    Replies: 8
    Last Post: 09-01-2008, 10:23
  3. Tanya Routing Kalo Pake DVB Box
    By geonet_comp in forum General Networking
    Replies: 7
    Last Post: 07-01-2008, 10:31
  4. Lemotan kalo diset web-proxy
    By kunimihiro in forum General Networking
    Replies: 10
    Last Post: 24-12-2007, 00:13
  5. kk kalo ip dns cache flush gunanya apa ?
    By xxx123 in forum General Networking
    Replies: 4
    Last Post: 18-10-2007, 11:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •