Follow us on...
Follow us on G+ Follow us on Twitter Follow us on Facebook Watch us on YouTube
Register
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Status
    Offline
    Junet X's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    16
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0

    Question [ask] Netcut bikin masalah....!!!

    Boss aku mau tanya nih.. kalau hotspot pakai pppoe bisa ndak di di hack sama netcut,,. aku belum praktekin sih, siapa tahu udah ada yang praktekin.. soalnya trafic masih full..
    Thanks, sebelumnya ya...Click here to enlarge

  2. #2
    Status
    Offline
    yogaponsel's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    "BnetAkses"
    Posts
    2,511
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    mas junet yang ganteng di baca dan di ubek ubek


  3. #3
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    bang junet yg keren ini juga di baca ya



    Click here to enlarge

  4. #4
    Status
    Offline
    Junet X's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    16
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Siap boss, ndak yang saya tanyakan adalah system pppoe untuk klien bisa di cut ndak, kalau untuk sever kan sudah ada dan sudah saya copas scrip bung unique_leader n juniorbrother.. oke thanks..Click here to enlarge

  5. #5
    Status
    Offline
    donipermono1982's Avatar
    Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,809
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Click here to enlarge Originally Posted by Junet X Click here to enlarge
    Siap boss, ndak yang saya tanyakan adalah system pppoe untuk klien bisa di cut ndak, kalau untuk sever kan sudah ada dan sudah saya copas scrip bung unique_leader n juniorbrother.. oke thanks..Click here to enlarge
    ga bisa Click here to enlarge

  6. #6
    Status
    Offline
    Junet X's Avatar
    Baru Gabung
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    16
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    Jadi kesimpulannya netcut bisa di tangkal oleh pc ato routeryang mau dicut itu sendiri, so pppoe cuma orang laun tidak bisa conec kejaringan aja gitu bos.. okelah kalau begitu thanks.. yaClick here to enlarge
    Last edited by Junet X; 07-02-2010 at 22:26.

  7. #7
    Status
    Offline
    yogaponsel's Avatar
    Forum Guru
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    "BnetAkses"
    Posts
    2,511
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    yang jelas butuh phisycal link ... itu aja koq cara kerja net cut ..??? selama tidak kontak secara fisik ya nggak bakalan HIV ............. xixixixixixi

  8. #8
    Status
    Offline
    aaheroe's Avatar
    Newbie
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    24
    Reviews
    Read 0 Reviews
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Feedback Score
    0
    salah room...deleted
    Last edited by aaheroe; 05-03-2010 at 00:22.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Blokir NetCut Pada Mikrotik????
    By fufu in forum General Networking
    Replies: 121
    Last Post: 02-11-2014, 00:21
  2. Replies: 58
    Last Post: 23-10-2012, 22:55
  3. firewall blok pengguna netcut
    By unique_leader in forum Firewall
    Replies: 122
    Last Post: 25-07-2012, 08:52
  4. netcut
    By doet in forum General Networking
    Replies: 7
    Last Post: 06-10-2009, 12:01
  5. masalah RB
    By GOGI in forum Wireless Networking
    Replies: 19
    Last Post: 29-04-2009, 00:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •